avancerad trädfällning

TRÄDFÄLLNING I VÄXJÖ

V hjälper dig med avancerad trädfällning i Växjö. Oavsett hur mycket man tycker om sina träd så kommer man ibland fram till att det bästa är att ta bort dem och om de står illa till så kan det vara bäst att anlita ett proffs för jobbet, dessutom får du RUT-avdrag vilket minskar din kostnad med 50 % på arbetskostnaden för detta.

Vi utför även beskärning, bortforsling och stubbfräsning. Ansvarsförsäkring är också en självklarhet för oss och vi har lång och gedigen erfarenhet. Vi jobbar effektivt och på ett säkert sätt med den bästa utrustningen för att kunna hjälpa dig så bra som möjligt. Om du är nyfiken på att se lite av våra tidigare arbeten kan du ta en titt i galleriet där ser du exempel på hur vi löst våra tidigare jobb. Kontakta oss för en gratis offert!

Arbetssätt vid trädfällning

När vi ska ta bort ett träd som står illa till och som riskerar att skada byggnader eller andra träd så jobbar vi oftast med hjälp av rep och säkerhetssele och klättrar upp i trädet och kapar gren för gren för att kunna kontrollera var bitarna hamnar. Detta minimerar risken för skador på omkringliggande byggnader och träd. Det blir också få skador på tomten och gräsmatta och är oftast ett betydligt bättre alternativ än att använda sig av maskiner. Vi kan också hjälpa dig med bortforslingen av materialet om du önskar annars kan vi till exempel dela bitarna i den storlek du önskar. 

Hör gärna av dig via formuläret nedan om du vill ha en offert eller har några frågor. Eftersom jag ofta sitter uppe i ett träd eller i min Alstor-maskin kan jag ha svårt att svara i telefon, men jag ringer alltid upp!

Jan Krystian

VÅRA TJÄNSTER

156962904_510677279922212_8476566334460152243_n

TRÄDFÄLLNING

Vi fäller träd som är svåra att ta ner. Det mesta går att lösa oavsett hur illa de står. 

STUBBFRÄSNING

Vi utför stubbfräsning för att få ett perfekt resultat på tomten efter att trädet/träden är borttagna. 

Trädbeskärning arboträd

TRÄDBESKÄRNING

Vi beskär dina träd. Både hamling som på bilden ovan och beskärning av fruktträd och liknande.

arboträd bortforsling

BORTFORSLING

Vi hjälper dig även att forsla bort grenar. Observera att det inte är RUT-avdrag på denna tjänst. 

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Använd gärna formuläret nedan eller mejla rr.gard.agunnaryd@gmail.com eller ring Jan Krystian 073-57 123 45

    Array

    arborist trädfällning