Trädfällning

TRÄDFÄLLNING

Avancerad trädfällning är en av våra huvudsakliga uppgifter, hur mycket man än tycker om sina träd så är de i vägen ibland. De kanske skymmer sikt, har blivit för stora, farliga eller kanske utrymmet de tar upp behövs för annat och därför behövs de tas bort.

Det är såklart fullt möjligt att själv fälla sina egna träd eller att ta bort döda grenar, men ett stort träd nära hus eller andra byggnader kan skada byggnaden då det fälls. Det är därför klokt att istället anlita en arborist för att ta hand om det. Vi har rätt utrustning, utbildning och erfarenhet för jobbet vilket gör det både säkrare, snabbare och mer problemfritt. Vi har dessutom ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle gå snett. Det är också en bra investering för trädets skull att låta en arborist ta hand om det på rätt sätt då en välvårdad trädgård ökar värdet på din fastighet.

Oftast klättrar vi med rep och säkerhetssele upp i trädet för att kunna jobba med precision och detta sättet är oftast mycket mer skonsamt för trädgård och träd än att använda maskiner och dessutom ofta billigare.

Så om du behöver hjälp med att fälla dina träd utan att skada byggnader och trädgård – tveka inte att kontakta oss för ett gratis hembesök och offert.

Vi utgår ifrån Ljungby i Kronobergs län och arbetar i Värnamo, Ljungby, Markaryd, Växjö och Älmhult. Vi samarbetar dock med arborister i hela Södra Sverige och drar nytta av våra olika kompetenser. Klicka på länkarna nedan för att veta mer om våra vanligaste arbetsorter.

ÖVRIGA LÄN

AVANCERAD TRÄDFÄLLNING HÄSSLEHOLM

Läs mer här om vilka tjänster vi erbjuder i Hässleholm.  

AVANCERAD TRÄDFÄLLNING KRISTIANSTAD

Läs mer här om vilka tjänster vi erbjuder i Kristianstad.  

AVANCERAD TRÄDFÄLLNING NYKÖPING

Läs mer här om vilka tjänster vi erbjuder i Nyköping.  

VÅRA TJÄNSTER

Vi fäller träd som är svåra att ta ner. Det mesta går att lösa oavsett hur illa de står.

arbotrad arboträd stubbfräs stubbfras

STUBBFRÄSNING

Vi utför stubbfräsning för att få ett perfekt resultat på tomten efter att trädet/träden är borttagna. 

Trädbeskärning arboträd

TRÄDBESKÄRNING

Vi beskär dina träd. Både hamling som på bilden ovan och beskärning av fruktträd och liknande.

279791664_1143084086491965_1549145000249919402_n

BORTFORSLING

Vi hjälper dig även att forsla bort grenar. Observera att det inte är RUT-avdrag på denna tjänst.