Arborist i Älmhult

Arborist Trädfällning arboträd

ARBORIST I ÄLMHULT

Om du söker en arborist i Älmhult har du kommit till rätt företag. Arboträd AB är trädvårdsspecialister som hjälper till att vårda träd i städer, tätort, trädgårdar och andra bebyggda miljöer. Vi ser till att träden är problemfria, säkra, vackra, och lever länge. Vi har flerårig erfarenhet inom detta och även utbildning inom området vilket säkerställer ett bra resultat för dig och dina träd!

Till största delen jobbar vi med att beskära och avverka träd, men kan också arbeta med plantering och rådgivning. En av de vanligaste uppgifterna vi utför är att ta bort döda, svaga eller skadade grenar samt ta bort träd på knepiga platser. Andra vanliga syften med arbetet är att säkerställa att träden håller sig friska och starka samt att se till att de passar in i den miljö där de växer och inte skymmer t ex sikt eller solljus, att de inte är i vägen för vägar eller att de tar upp för mycket utrymme i trädgården. 

Innan du anlitar en arborist kan det därför vara bra att veta vilken specifik tjänst du letar efter. Kolla även upp kompetensnivån på arboristen då ett dåligt jobb kan bli väldigt dyrt i slutändan.

Hör gärna av dig via formuläret nedan då jag kan ha svårt att svara i telefonen då jag ofta sitter uppe i ett träd eller i min Alstor-maskin. 

Jan Krystian

Arborist Trädfällning arboträd

TRÄDFÄLLNING - ARBOTRÄD ÄR DIN EXPERT

Arboträd är din expert på trädfällning och beskärning. Vi är ett ungt och expansivt arboristföretag som förutom avancerad trädfällning även utför tilläggstjänster såsom stubbfräsning och bortforsling.

Med gedigen trädvårdskunskap och flerårig erfarenhet arbetar vi med stort engagemang och intresse för dig och dina träd. Detta innebär att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Det är också av av största prioritet för oss att kunna utföra säker och samtidigt kostnadseffektiv trädfällning därför jobbar vi med vidareutbildning, bästa utrustningen och innehar ansvarsförsäkring ifall olyckan, mot förmodan, skulle vara framme. Vi utgår från Ljungby i Småland och samarbetar med arborister i Södermanland därför kan vi utföra arbeten från Nyköping ända ner till Skåne.

RUT-avdrag gäller på de flesta av de tjänster vi utför med 50%.

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS HEMBESÖK OCH OFFERT!

VÅRA TJÄNSTER

Vi fäller träd som är svåra att ta ner. Det mesta går att lösa oavsett hur illa de står. 

STUBBFRÄSNING

Vi utför stubbfräsning för att få ett perfekt resultat på tomten efter att trädet/träden är borttagna. 

Trädbeskärning arboträd

TRÄDBESKÄRNING

Vi beskär dina träd. Både hamling som på bilden ovan och beskärning av fruktträd och liknande.

arboträd bortforsling

BORTFORSLING

Vi hjälper dig även att forsla bort grenar. Observera att det inte är RUT-avdrag på denna tjänst. 

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Använd gärna formuläret nedan, mejla info@arbotrad.se eller ring Jan Krystian 073-57 123 45
     

    Arborist Trädfällning arboträd

    Lite urval av arbeten vi gjort. Klicka på bilderna för att se större version.
      arborist trädfällning